s

Programma Inwonersdag Recreatie


Onderstaande bedrijven zetten op zaterdag 25 mei van 10 tot 16 uur hun deuren gastvrij open om jou een kijkje achter de schermen te geven. Lees hier wat ze voor jou op het programma hebben staan.

Groede: Camping Harderzee
Tijdens de Inwonersdag Recreatie neemt eigenaresse Lora je mee door en over haar bedrijf. Het camperveld is de ontmoetingsplek (met foodtruck!) waar je middels informatieborden een rondje over de camping kan lopen en waar her en der meer informatie wordt gegeven over bepaalde (duurzame) bedrijfskeuzes. Deze informatie wordt ook toegelicht tijdens korte presentaties door Lora bij de ontmoetingsplek. Ontmoeten we jou hier op 25 mei?

Groede: Mini-camping en appartementen Het Platte Putje
Graag lichten we onze nieuwe plannen voor Dorpscamping Groede aan jou toe. Natuur, veiligheid, duurzaamheid en eisen vanuit de gemeente komen aan bod. Tevens brengen we onze andere bedrijfsactiviteiten (landbouw en fouragehandel) onder de aandacht. Ga mee met een rondleiding en geniet van een drankje met een vers stukje cake gemaakt met eieren van onze eigen kippen.  

Groede: Strandcamping Groede
Op deze dag ontvangen we je van harte met koffie en thee. Over het terrein hebben we een wandelroute uitgezet, waarbij je op verschillende punten uitleg krijgt via informatieborden, filmpjes, QR-codes of persoonlijke uitleg van onze medewerkers. In de brasserie geeft een videopresentatie een mooi overzicht van al onze activiteiten. Voor de kids is er kinderanimatie voorzien. In verband met mogelijke drukte vragen we jou te parkeren bij Groede Bad.

Cadzand-Bad: Molecaten Park Hoogduin
We verwelkomen je in ons hoofdgebouw met koffie, een frisje en een lekkernij. Tussen 12.00 en 16.00h is een foodtruck aanwezig die afhankelijk van het weer, lekkere pannekoeken of biologische shoarma aanbiedt. Aan de hand van oude foto’s en filmpjes nemen we je mee in de geschiedenis van Park Hoogduin en geven we je graag uitleg. Ga je graag zelf op pad? Volg dan de uitgezette route over het park en neem zelf een kijkje.  

Nieuwvliet: Camping Zonneweelde
Martin en Maaike Basting verwelkomen je graag in het centrumgebouw van camping Zonneweelde. Hier bevindt zich o.a. de receptie met funshop, food market, restaurant Piazza, de Take Away en bovenal de mega indoor speeltuin. Bekijk de mooie presentatie over onze activiteiten op groot scherm en laat je rondleiden over de camping. Uiteraard zorgen we voor een verfrissend drankje met hapje en voor de jongste inwoners is er kinderanimatie.

Sint Kruis: Camping Bonte Hoeve
We geven je deze dag graag een inkijk in de ontwikkeling van de Bonte Hoeve tussen 1998 en 2023. Dit wordt gedaan aan de hand van rondleidingen over het bedrijf en uitleg over onze werkzaamheden op de camping het hele jaar rond. Voor koffie en koek kan je terecht in onze brasserie, spelen en ravotten kan in de speeltuin, op het springkussen en op de freestyle trampoline. 
 
Retranchement: Camping De Wachtsluis
Wij heten je van harte welkom op onze camping en vertellen je graag ons verhaal tijdens de rondleidingen over het terrein. Vanuit ons theehuis "Juffertje in het groen" verzorgen wij koffie of thee met iets lekkers. 

Retranchement: Strandcamping De Zwinhoeve
Ben je benieuwd hoe het eraan toegaat bij De Zwinhoeve? Ga dan mee op een van onze rondleidingen waar we je graag meer uitleg geven over het reilen en zeilen op onze camping. Er wordt gezorgd voor koffie en thee en iedere bezoeker ontvangt een leuke gadget. Zien we jou op 25 mei?

Retranchement: Camping Den Molinshoeve
We laten je graag kennismaken met de derde generatie van ons familiebedrijf. Tijdens de rondleidingen vertellen we je meer over hoe belangrijk wij het vinden om lokaal goederen en diensten aan te kopen en hoe we ons bedrijf duurzamer maken. Oude en hedendaagse foto's laten zien hoe ons bedrijf doorheen de tijd geëvolueerd is. Als afsluiter krijgt iedere bezoeker een kleine attentie mee naar huis.

Retranchement: Mini-camping en appartementen De Couter 
Na een welkom met koffie, thee en iets lekkers lichten we je graag van A tot Z toe hoe het familiebedrijf en de camping geëvolueerd zijn doorheen de jaren. Duurzaamheid? Ook op deze camping is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid; we laten je graag zien hoe we dit doen tijdens één van de rondleidingen.