s

Breskens

Stoer en maritiem
 
Flaneren langs de haven van Breskens [Bresjes]  is heerlijk vermaak in elk jaargetijde. De vele bootjes en restaurants, het Visserijmuseum en de aller-lekkerste vis, verser dan vers. In Breskens proef je het leven van de zee. Breskens is van oudsher een vissersplaats, maar tijden veranderen. De beroepsvisserij is nagenoeg verdwenen, toch ademt het dorp nog steeds de typische sfeer uit van een vissersdorp. In de moderne jachthaven is het leuk bootjes kijken.
 
Visserijmuseum Breskens
Een dagje strand is hier nooit saai. Dagelijks passeren grote zeeschepen onderweg van of naar Antwerpen. In het Visserijmuseum kunnen ze je er alles over vertellen. De stoere zeebonk of de echte lekkerbek komen hier wel aan hun trekken!
 
We zien je graag in Breskens! 💛
 
MET EEN GIDS BELEEF JE MEER
In West-Zeeuws-Vlaanderen is altijd iets te ontdekken en te beleven. Weer of geen weer. Ieder jaargetijde heeft z'n charme. Ga eens samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen. Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen vertelt jong en oud graag over het mooie West-Zeeuws-Vlaanderen. Per bus, te voet of op de fiets? Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen verzorgt met veel plezier jouw uitstap op maat!