s

Dorpen & Stadjes

Omgeven door de Westerschelde en de Noordzee is het zuidelijke West-Zeeuws-Vlaanderen een geliefde bestemming. De schoonste stranden, eindeloze polderwegen en een rijke historie. Je kunt je hier onderdompelen in de bourgondische levenswijze van onze zuiderburen, terwijl je geniet van het beste wat Zeeland te bieden heeft.

 
HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

In West-Zeeuws-Vlaanderen komt het beste van twee werelden samen. Het leven is bourgondisch en de mensen zijn gemoedelijk. West-Zeeuws-Vlaanderen valt ook op met bijzondere dorpen en stadjes. De geschiedenis ligt hier altijd op de loer. In tijden van oorlog kwamen de Spanjaarden en Napoleon al in dit stukje Zeeland en lieten hun voetdruk achter. Je ontdekt de sporen van het verleden niet alleen in de West-Zeeuws-Vlaamse kernen. Ook het landschap vertelt een bijzondere verhaal en is het ontdekken waard.


MET EEN GIDS BELEEF JE MEER

In West-Zeeuws-Vlaanderen is altijd iets te ontdekken en te beleven. Weer of geen weer. Ieder jaargetijde heeft z'n charme. Ga eens samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen. Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen vertelt jong en oud graag over het mooie West-Zeeuws-Vlaanderen. Per bus, te voet of op de fiets? Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen verzorgt met veel plezier jouw uitstap op maat!