s

Openbaar vervoer

Westerschelde Ferry
De Westerschelde Ferries varen dagelijks tussen Breskens en Vlissingen. De overtocht met het fiets-voetveer duurt ongeveer 23 minuten en is een leuke ervaring om Zeeland verder te verkennen, te voet óf op de fiets.
 
Pak eens de bus
Met de bus van Connexxion reis je gemakkelijk en eenvoudig door heel Zeeland. Geen
zorgen over het parkeren in drukke dorpen of het centrum. Onbezorgd op pad. Dát is
het reizen met de bus van Connexxion. Plan hier je reis vooraf. Jouw uitstapje begint thuis al.
 
Haltetaxi
De haltetaxi biedt taxivervoer van bushalte naar bushalte in Zeeland, op trajecten of momenten waar(op) de bus niet meer rijdt. De kosten bedragen € 0,96 opstaptarief en € 0,16 per kilometer.

Aandachtspunten:
  1. Reserveren: de haltetaxi rijdt niet volgens dienstregeling. Je dient minimaal anderhalf uur van te voren je reis aan te vragen via 088-2358000 (bereikbaar tussen 7.00 en 23.00 uur) of info@haltetaxi.nl.
  2. Gebruikerspas: voor het gebruik van de haltetaxi is een gebruikerspas nodig. Geef bij de eerste reservering van de haltetaxi je naam, adres, e-mail en mobiele telefoonnummer door, zodat een gebruikerspas aangemaakt kan worden. Je krijgt de pas binnen vijf werkdagen toegezonden. Mocht de pas nog niet binnen zijn, kun je al wel gebruik maken van de haltetaxi.
  3. Contant betalen: je kunt geen gebruik maken van je OV-chipkaart of abonnement. In de haltetaxi dien je contant of met je betaalpas te betalen.
Kusttram (De Lijn)
Kusttram voert je vanaf Knokke (B) helemaal tot aan De Panne en rijdt ’s zomers elke 10 minuten,
in het voor- en naseizoen en tijdens de vakanties elke 15 minuten en in de winter elke 20 minuten.
Met de dagpas van € 7,50 kun je op alle bussen en trams van De Lijn, dus in heel Vlaanderen, een hele dag lang overal vrij in- en uitstappen. Alle info vind je hier