s

Kom je snel?
We Zien Je Hier Graag!

West-Zeeuws-Vlaanderen

Fietsen en wandelen

Toeren door West-Zeeuws-Vlaanderen over stille landweggetjes of duinen is grenzen opzoeken én vinden. In het noorden rijd je tot aan duinen en dijken, met daarachter de Noordzee of de machtige Westerschelde. Zuidelijk steek je vaak ongemerkt de landsgrens over, Vlaanderen in.
 
FIETS- EN WANDELNETWERK
Dankzij het netwerk van fiets- en wandelpaden en uitgestippelde routes ontdek je op de fiets of te voet de verborgen kreken, sfeervolle polderdijkjes, stoere boerderijen, verrassende dorpjes en oude smokkelpaden. Bijkomend voordeel: de gezonde zeelucht is nooit ver weg. Al trappend of stappend over de duinpaden kijk je uit over de stoere Westerschelde en de oneindige Noordzee. De wind blaast nu eens in je rug, dan weer sta je op de trappers, stoer tegen de wind in.
 
FIETSVERHUUR
Om heerlijk te peddelen in de Zeeuwse buitenlucht heb je maar één ding nodig: een fiets. Heb je er geen bij de hand? Huur er één bij de vele fietsverhuurders in West-Zeeuws-Vlaanderen. Ga je voor een extra relaxt tochtje per e-bike? Aan oplaadpunten geen gebrek.