s

Nieuwvliet

Familiebadplaats
 
Wie Nieuwvliet [Sinte Pier] bezoekt, kan eigenlijk kiezen uit twee dorpen: Nieuwvliet-Bad aan de kust of het meer landinwaarts gelegen Nieuwvliet-Dorp.
 
Nieuwvliet-Bad
Nieuwvliet-Bad is vooral populair bij families. Het ligt direct aan één van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Het strand is heerlijk breed, waardoor bij eb veel ondiepe poelen ontstaan. Ideaal voor kleine kinderen om in te spelen!
 
Nieuwvliet-Dorp
Het koren wordt tegenwoordig door vrijwillige molenaars gemalen. In de molen van Nieuwvliet-Dorp kun je terecht voor biologisch volkoren tarwemeel en spelt.
 
Museumhuis 1912
Een wereld zonder smartphone en televisie onvoorstelbaar? In de Dorpsstraat vind je een volledig ingericht huis met meubels en spullen uit de tijd van 1900 tot 1950. Alsof je het huis binnenstapt van je (overgroot)opa en oma! Museumhuis 1912 geeft je een goed beeld van hoe de mensen uit de streek 100 jaar geleden leefden.

 
We zien je graag in Nieuwvliet! 💛
 
MET EEN GIDS BELEEF JE MEER
In West-Zeeuws-Vlaanderen is altijd iets te ontdekken en te beleven. Weer of geen weer. Ieder jaargetijde heeft z'n charme. Ga eens samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen. Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen vertelt jong en oud graag over het mooie West-Zeeuws-Vlaanderen. Per bus, te voet of op de fiets? Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen verzorgt met veel plezier jouw uitstap op maat!