s

Gastheerschap

Meer dan 120 gastheren en gastvrouwen mogen zich in de Zwinstreek Gastheer van de Zwinstreek noemen. Als ondernemer in deze unieke grensstreek delen zij graag hun kennis van en liefde voor het gebied met jou. Hun persoonlijke tips en authentieke verhalen zorgen ervoor dat je de streek écht beleeft. Wedden dat hun passie en enthousiasme aanstekelijk werkt?
 
Gastheerschapsnetwerk
Van souvenirshop tot hotel, van musea tot restaurant en van fietsverhuur tot ijssalon. Het netwerk van gastheren en gastvrouwen bestaat uit ondernemers en medewerkers actief in de toeristisch-recreatieve branche. Samen zetten ze zich met liefde in om de Zwinstreek op de kaart te zetten. Ieder van hen heeft de cursus Gastheer van de Zwinstreek gevolgd. Daarnaast komen de gastheren en gastvrouwen twee keer per jaar samen voor bijscholing en netwerken, gaan ze één keer per jaar op gebiedssafari in eigen streek, werken ze gezamenlijk aan projecten en worden ze op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Je herkent de gastheren en gastvrouwen aan het gevelbordje ‘Gastvrije Zwinstreek’ op de gevel.
 
Gastheer worden
Wil je ook gastheer of gastvrouw worden? Laat het ons weten via ons inschrijfformulier. Zodra er een nieuwe cursus wordt gepland, brengen we je hiervan op de hoogte.