s

Oostburg

Eenhoornstad
 
Oostburg [Wosburg] ligt in het hart van West-Zeeuws-Vlaanderen en je kunt er voor bijna alle dagelijkse zaken terecht. Van ziekenhuis tot zwembad, van theater tot supermarkt. De eenhoorns heten je al welkom op de rotondes. Ze staan symbool voor de kracht en moed tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog.
 
Watertoren van Oostburg
De watertoren met de kenmerkende schildering van kunstenaar Johnny Beerens is een échte blikvanger. De enorme waterdruppels lijken net echt. Ze symboliseren de kringloop van het leven, maar kunnen ook geassocieerd worden met tranen. De omgeving van Oostburg leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten, waarbij je je altijd kunt oriënteren op de watertoren van Oostburg.
 
We zien je graag in Oostburg! 💛
 
MET EEN GIDS BELEEF JE MEER
In West-Zeeuws-Vlaanderen is altijd iets te ontdekken en te beleven. Weer of geen weer. Ieder jaargetijde heeft z'n charme. Ga eens samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen. Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen vertelt jong en oud graag over het mooie West-Zeeuws-Vlaanderen. Per bus, te voet of op de fiets? Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen verzorgt met veel plezier jouw uitstap op maat!