s
Interview van 5 juli 2021

Een authentieke boerenschuur compleet met stallen, stro en een enorme oude dieseltank. Yannick en Isabelle gingen het avontuur aan. Met veel tijd, passie en energie werd de schuur omgetoverd tot woonhuis. Uiteindelijk bleef zo’n 50m2 onbenut. Isabelle: “In gedachten bood de ruimte zóveel mogelijkheden. Zouden we er een fitnessruimte van maken? Of toch een zwembad? Na twee jaar wikken en wegen hebben we in 2019 de knoop doorgehakt. Het zou een Bed & Breakfast worden.” En wat voor één! B&B2B is een Bed & Breakfast waar je als gezin kunt verblijven. Waar je vanuit je slaapkamer kunt genieten van de magische zonsopkomst. En waar het ruisen van het groen je als vanzelf tot rust brengt.

“Onze B&B beschikt over een ruime woon-, slaap- en eetkamer, een badkamer en een aparte kinderslaapkamer. Zo kun je als ouders nog lekker nagenieten van de dag, terwijl de kinderen ongestoord op bed liggen. In de ruime tuin met trampoline, schommel, speelhuis en ander buitenspeelgoed vermaken kinderen zich opperbest. De ouders zelf kunnen in een ander gedeelte van de tuin genieten van de rust met uitzicht op het polderlandschap rondom IJzendijke.”

Gastvrijheid is Isabelle met de paplepel ingegoten. Letterlijk. Haar wiegje stond namelijk in het restaurant waar haar moeder werkte. “Ik haal veel liefde en energie uit het gastencontact. Een warm welkom en de tijd nemen voor het uitchecken is voor mij vanzelfsprekend. Tijdens het verblijf wordt er van A tot Z voor je gezorgd en geef ik met veel plezier tips over wat je in de streek kunt beleven. Ik zeg wel eens dat B&B2B een B&B is met hotelfaciliteiten.”
Contact info
B&B2B
Zuiddiepe 2 A IJZENDIJKE