s

Charlotte's plukdagen

IJzendijke
30-09-2023 10:00 t/m 01-10-2023 17:00

Pompoenen knippen in de pompoenbogen, vruchten in de kas en daarna er ook nog een prachtig herfststuk van maken. Tijdens de plukdag op 30 september en 1 oktober krijg jij die kans.
Van ons krijg je alle tips om de juiste vruchten te plukken en een schaal mooi op te maken, aan jullie de rest. Met een schaar en een schaal ga je op pad over het veld en in de kassen! Als je terug komt maak je een prachtig herfststuk voor op tafel en kun je daarna lekker even uitrusten met een kopje koffie of een glaasje fris en natuurlijk onze home-made cake!

Stel je eigen herfstschaal samen: Je kiest een schaal, plukt pompoenen uit de pompoenbogen en knipt de mooiste vruchten in de kas, vervolgens maak je de schaal af met sedum, blad en andere natuurlijke materialen. Je gaat naar huis met een prachtig stuk. De kosten zijn afhankelijk van de door jouw gekozen schaal. Zelfs voor de kinderen hebben wij leuke kleine bakjes waardoor zij hun eigen herfststukje kunnen maken.

Je bent de hele dag welkom. Wel graag een snoeischaar meenemen! De kosten bedragen vanaf € 12,50 voor volwassenen (afhankelijk van keuze schaal) en € 7,50 voor kids. Dit is inclusief koffie met pompoencake en voor de kids ranja met iets lekkers.

Organisatie

Naam
Charlotte's plukdagen
Organisatie
Stichting Verenigd Groede
Telefoonnummer