s
Hotel Restaurant De Zwaan
14-02-2022
Het roer om. Letterlijk. Na 37 jaar als visserman vonden Jaap en Kommy het tijd om het roer aan de wilgen te hangen. Kommy: “We zeggen al jaren tegen elkaar dat we ‘later’ graag een minicamping of B&B in Zeeland zouden willen runnen. Het persoonlijke contacten en gasten in de watten leggen is wat ons met name drijft. Een oververhitte woningmarkt was vorig jaar het moment. Ons huis in Ouddorp was snel verkocht, de zoektocht kon starten. Toen ik dit hotel tegenkwam, was ik meteen enthousiast. Helaas liet het internet ons juist in die week in de steek. Op het moment dat Jaap na dagen weer bereik had, liep zijn telefoon over van mijn enthousiaste berichten én had ik al een bezichtiging gepland 😊. Het eerste was hij zei, was: ‘Je bent toch niet gek? Dit is geen B&B, maar een heus hotel met 15 kamers!”

Jaap: “Na al die jaren doordeweeks op zee weet Kommy haar mannetje wel te staan, haha! Maar tijdens de bezichtiging op vrijdag was ik gelijk om. De koop werd die maandag gesloten. En op 1 september jl. openden wij de deuren van Hotel de Zwaan."

Terras
Kommy: “Omdat we ons hoofdzakelijk op overnachtingen willen richten, zijn we een hele fijne samenwerking met Wietse, de eigenaar van het restaurant hiertegenover Boone Schoondijke , aangegaan. Hotelgasten die op basis van halfpension willen verblijven, hoeven de straat maar over te steken. En op de dagen dat zij vrij zijn, staat Jaap achter het fornuis. Het hotel staat op het dorpsplein waar veel fietsers passeren. Voor hen biedt ons terras een fijne stop voor een hapje en een drankje. 
 
Contact info
Hotel Restaurant De Zwaan
Prinses Beatrixstraat 3 SCHOONDIJKE

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant