s
Boone
21-02-2022
Bij Boone Schoondijke ben je van harte welkom om te genieten bij Wietse en Auke Boone. En nee, ze zijn geen familie van elkaar maar wel goede vrienden. Twee jonge enthousiaste ondernemers van 25 en 29 jaar jong die samen iets moois willen neerzetten.

Wietse: “Ik ben geboren en getogen in Schoondijke en kreeg de kans om bistro De Buut over te nemen van de vorige eigenaren. We zijn gestart op 15 oktober jl. en ondanks de coronabeperkingen weten gasten ons al goed te vinden. Onze take-away was een groot succes en nu zijn we vooral heel blij dat we weer volledig open mogen en onze gasten welkom kunnen heten. We zijn een laagdrempelig restaurant met een huiskamersfeer en volop ambiance. Zo organiseren we speciale thema-avonden rondom belangrijke voetbalwedstrijden. In Boone ben ik de gastheer en Auke staat in de keuken.”

Auke: “Al jarenlang ben ik werkzaam als kok. Na ervaring opgedaan te hebben bij restaurant De Deining en Zilt en Zout kan ik nu mijn eigen stempel drukken op de kaart. Graag werken we samen met jonge enthousiaste producenten uit de streek. Onze gerookte vis halen we in Breskens bij Sven Quaars visrokerij. Onze specialiteiten zijn de rib-eye en spareribs. Hiervoor komen gasten speciaal terug.”

Wietse: “We onderscheiden ons met een uitgebreid assortiment speciaalbier. Elke maand presenteren we een nieuw gelimiteerd biertje. In de toekomst willen we ook speciaalbier avonden organiseren met foodpairing. Houd voor meer informatie gerust onze facebook-pagina in de gaten.”

 
Contact info
Boone
Dorpsplein 1 SCHOONDIJKE
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Pluktuin Hof Zjevernie
Pluktuin Hof Zjevernie
Dorpswandeling Groede
Dorpswandeling Groede
Sportpaviljoen C-Zand
Sportpaviljoen C-Zand