'T Bakhuis
14-09-2025
In het hart van Aardenburg is er een nieuwe plek waar de geur van vers brood, zoete taartjes en goede koffie je verwelkomt. Het aanbod van T Bakhuis is uitgebreid: van koffiekoeken en gebak tot streekproducten en belegde broodjes. Alles wat hier over de toonbank gaat, ademt passie, kwaliteit en vooral veel liefde voor het vak.
Van thuis naar 'T Bakhuis
Tijdens corona ontdekte Danielle haar passie voor bakken. “Eerst bakte ik alleen voor familie en de buren, maar al snel kregen meer mensen interesse. Mijn garage werd omgebouwd tot bakatelier en mijn hobby werd mijn werk. In mijn bakatelier heb ik heel wat gepersonaliseerde taarten en andere lekkernijen gemaakt. Door mijn vriend durfde ik de stap naar een eigen bakkerij te zetten. Na maanden verbouwen, met veel hulp van familie en vrienden, opende ’t Bakhuis op 25 juli zijn deuren. Zonder hun was er geen Bakhuis. Het was onze droom, die we dankzij hun steun kunnen waarmaken.”
Lokale lekkernijen
Daniëlle bakt heerlijke lekkernijen waarvan de smaken elk seizoen weer verrassend anders zijn. Het assortiment wordt aangevuld met brood en koffiekoeken uit Eeklo, dagverse soepen en dagschotels van Dyne, sappen van Pluktuin Aardenburg, Chocolade van Petra’s Finest Chocolates Atelier, zuivel van de Heerenhoeve, jam van De Zoete Zoeve en poké bowls van Pandinita's uit Maldegem. “Het is een compleet plaatje. We proberen alles zo lokaal mogelijk te houden en willen een mooie aanvulling zijn op wat andere ondernemers in Aardenburg te bieden hebben.
Met liefde gebakken
Het leven van een bakker betekent heel vroeg opstaan, maar de hartverwarmende reacties maken het de moeite waard. Blije klanten en kinderen die glunderend hun themataart komen ophalen, dat zijn de momenten waar je het voor doet. Het is bijzonder om te mogen bijdragen aan een groot of klein geluksmomentje. Alle zoetigheden zijn ook online te bestellen en voor onderweg hebben we heerlijke koffie to-go. Zonder familie en vrienden was er geen Bakhuis. Het was onze droom, die we dankzij hun steun kunnen waarmaken.”
Van thuis naar 'T Bakhuis
Tijdens corona ontdekte Danielle haar passie voor bakken. “Eerst bakte ik alleen voor familie en de buren, maar al snel kregen meer mensen interesse. Mijn garage werd omgebouwd tot bakatelier en mijn hobby werd mijn werk. In mijn bakatelier heb ik heel wat gepersonaliseerde taarten en andere lekkernijen gemaakt. Door mijn vriend durfde ik de stap naar een eigen bakkerij te zetten. Na maanden verbouwen, met veel hulp van familie en vrienden, opende ’t Bakhuis op 25 juli zijn deuren. Zonder hun was er geen Bakhuis. Het was onze droom, die we dankzij hun steun kunnen waarmaken.”
Lokale lekkernijen
Daniëlle bakt heerlijke lekkernijen waarvan de smaken elk seizoen weer verrassend anders zijn. Het assortiment wordt aangevuld met brood en koffiekoeken uit Eeklo, dagverse soepen en dagschotels van Dyne, sappen van Pluktuin Aardenburg, Chocolade van Petra’s Finest Chocolates Atelier, zuivel van de Heerenhoeve, jam van De Zoete Zoeve en poké bowls van Pandinita's uit Maldegem. “Het is een compleet plaatje. We proberen alles zo lokaal mogelijk te houden en willen een mooie aanvulling zijn op wat andere ondernemers in Aardenburg te bieden hebben.
Met liefde gebakken
Het leven van een bakker betekent heel vroeg opstaan, maar de hartverwarmende reacties maken het de moeite waard. Blije klanten en kinderen die glunderend hun themataart komen ophalen, dat zijn de momenten waar je het voor doet. Het is bijzonder om te mogen bijdragen aan een groot of klein geluksmomentje. Alle zoetigheden zijn ook online te bestellen en voor onderweg hebben we heerlijke koffie to-go. Zonder familie en vrienden was er geen Bakhuis. Het was onze droom, die we dankzij hun steun kunnen waarmaken.”
Anderen bekeken ook:

Restaurant Veldzigt

De Brugse Vaart Golf & Country Club
