s
Demain Restaurant
01-07-2024
Demain, Frans voor morgen, is voor Dani en Romee de start van hun culinaire reis naar de toekomst. Romee is gastvrouw en Dani de chef van Demain Restaurant (voorheen Pure C). Dani: “Bij Pure C heb ik eerder eens een zomer stage gelopen. Deze locatie verveelt me nooit. Een mooier schilderij dan het uitzicht op zee is er niet. Lang hebben we dan ook niet getwijfeld toen we op deze plek onze eigen zaak konden starten. Het gevoel van buiten willen we graag doortrekken naar binnen; geen poespas, maar eenvoud. Dat is ook het uitgangspunt voor onze gerechten.

Mediterrane invloeden
We doen het graag nét iets anders dan anderen. De menukaart heeft mediterrane invloeden en is breder dan alleen het aanbod in vis, schaal- en schelpdieren. We werken met de combinatie van vlees en vis in gerechten, maar ook vegetarisch. Vis of vlees is niet altijd een meerwaarde als de smaak al goed is. Als aanvulling op de menukaart hebben we een uitgebreid assortiment wijnen. Er zijn zelfs gasten die speciaal voor de wijnkaart naar Demain komen. Of je nu alleen komt voor een drankje met wat hapjes of een uitgebreid diner, we streven ernaar dat elke gast een fijne avond beleeft.”

Je vindt Demain is in het Strandhotel Cadzand-Bad. “De samenwerking met het hotel is voor ons echt een pluspunt, het is vertrouwd en een goede basis om op te bouwen. Overigens, je hoeft geen hotelgast te zijn om naar Demain te komen. Iedereen is welkom.”
Contact info
Demain Restaurant
Boulevard de Wielingen 49 CADZAND-BAD

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar