s
Boerderijcamping De Oliepot
18-08-2023
Ben jij op zoek naar wat rust en ruimte? Stop maar met zoeken, want na een verblijf bij De Oliepot in Aardenburg ga je gegarandeerd tevreden en ontspannen weg. Zou dat ook te maken hebben met de gastvrijheid van Sjaak en Lien? Wij weten het wel zeker!

Sjaak: “Wij zeggen wel eens spottend ‘Ook zo moe van de drukte aan de kust? Kom naar De Oliepot voor ruimte en rust’”. Middenin de polder, maar toch dichtbij het strand. Via idyllische polderwegen en langs prachtige kreken steek je ongemerkt de grens met België over. Een verblijf van één week wordt vaak drie weken. Dat zegt genoeg, niet waar? Verspreid over drie velden hebben we vijftien plaatsen. Het sanitair is ondergebracht in een oude landbouwschuur waarvan het oudste gedeelte uit 1600 stamt. De tijd heeft zeker niet stilgestaan; het afvalwater wordt ter plaatse op biologische wijze gezuiverd.” 

Dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is in de landbouwsector, was 27 jaar geleden niet anders. Sjaak en Lien kwamen destijds tot het besef: ‘Als we zo door gaan, boeren we achteruit.’ Een cursus agrarisch taxateur bracht beiden vervolgens op het idee om het erf geschikt te maken voor toeristisch kamperen. Zo gezegd, zo gedaan. “Het leek me leuk om gasten op deze mooie plek in de polder te mogen ontvangen. En we vinden het nog steeds leuk!”, zegt Lien lachend. “Zo lang we kunnen, gaan we zeker door.” 
Ben jij op zoek naar wat rust en ruimte? Stop maar met zoeken...
Contact info
Boerderijcamping De Oliepot
Draaibrugseweg 8 AARDENBURG

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Beach Boy
Beach Boy
Op ’t Hof van de Milliano
Op ’t Hof van de Milliano