s
Bed-Wellness De Paauw
06-03-2022
Wie dagelijks achter de computer zit, herkent het wel: een vastzittende nek en schouders. Als softwareontwikkelaar ontkwam ook Erik er niet aan. “Erik zegt op een bepaald moment tegen me: ‘Kun je niet eens een massagecursus gaan volgen?’ Tja, wat doe je dan als vrouw?”, zegt Suzanne met een knipoog. “En ik bleek nog talent te hebben ook! Na jaren taxi-mama te zijn geweest voor onze opgroeiende zoons was het tijd voor iets anders en ben ik vijf jaar geleden Pure Massages begonnen. Inmiddels is het goedlopende praktijk met goedgevulde agenda.”

Erik: “We wonen op een voormalig boerenerf en hobbymatig scharrelen er wat schapen, koeien, varkens en kippetjes rond het huis. In hun onderkomen is voorzien, dus toen we de oude stal met hooizolder onder handen wilden nemen, rees de vraag wat we met de ruimte zouden doen. Het is Bed & Wellness De Paauw geworden.” Binnen geniet je van een tweepersoons whirlpool en stoomsauna. Ook aan de regendouche is gedacht. Buiten kun je het hele jaar door genieten van de houtgestookt hottub en saunaton. Zodra het zonnetje ook maar iets schijnt, strijk je neer op het terras met loungehoek en ligbedden. Het terras biedt volop privacy. Je waant je alleen én in een totaal andere (ontspannen) wereld. Een massage bijboeken maakt je verblijf compleet. 

Suzanne: “Laat je niet misleiden door de term ‘bed & wellness’. Net als de West-Zeeuws-Vlaamse levensstijl is het ontbijt groots en bourgondisch! We streven naar een op en top beleving en genieten ervan onze gasten in de watten te leggen. De reacties en het sociale contact zijn voor ons goud waard.” 
 
Contact info
Bed & Wellness De Paauw
Isabellaweg 16 IJZENDIJKE
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant