s
Beach Boy Cadzand
10-06-2024
Ontspannen een drankje doen of genieten van een sfeervol diner, bereid door een lokale chef, met uitzicht op zee. Dat beleef je bij Beach Boy Cadzand. Beach Boy is opgedeeld in een restaurant met à la carte menu en een terras dat toegankelijk is zonder reserveringen.

Vertrouwd met de regio
Rahman is de chef van het restaurant en komt uit Cadzand: “Van kleins af aan heb ik een passie voor koken en dat is uitgegroeid tot chefkok van Beach Boy. Ik ben vertrouwd met de regio en lokale producten. Dat helpt zeker mee om gerechten samen te stellen en de juiste smaakcombinaties te bepalen. We zitten hier aan de Noordzee, dus alles wordt zo vers mogelijk bereid. We werken met een vaste menukaart die aangevuld wordt met seizoensgebonden gerechten.”

Ben jij een Beach Boy?
Maïté: We gaan voor een losse sfeer, vanuit die gedachte ontstond de naam voor het restaurant. Iedereen kan zelf invullen wie de Beach Boy is. 😉 Het is leuk om te zien hoe een paar kleine veranderingen een grote impact maken op de look en feel van het Restaurant.

Genieten voor iedereen
Het terras kreeg een volledige make-over en is nu de ideale plek om te genieten van een drankje en wat kleinere gerechten met fijne deuntjes op de achtergrond. We willen graag dat iedereen zich hier welkom voelt. We willen gasten graag iets laten ontdekken en de producten uit Zeeland van zijn beste kant laten zien én proeven.”
Contact info
Beach Boy
Maritiem Plaza 1 Cadzand-Bad

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Op ’t Hof van de Milliano
Op ’t Hof van de Milliano
Pluktuin Hof Zjevernie
Pluktuin Hof Zjevernie