s
Vitto's Pizza
08-04-2024
Handgemaakt en versbereide pizza’s op de traditionele wijze. Vitto: “Van april tot september ben ik volop bezig met Vitto’s pizza. Evenementen, een trouwfeest op de camping of op vakantieparken. Ik ben eigenlijk overal te vinden. Mijn eerste evenement met de foodtruck was tijdens de Visserijfeesten in Breskens. Zoveel vrienden en kennissen zijn langsgekomen, een beter start had ik niet kunnen wensen.”
 
Van passie tot foodtruck 
Toen ik vertrok bij mijn vorige werkplaats als bakker, maakte ik voor alle collega’s pizza. Die vielen zo goed in de smaak dat het mij motiveerde om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik wist al vrij snel dat het een foodtruck moest worden en geen vaste zaak, want ik vind het leuk om op veel verschillende locaties te komen. De Fiat 600 kwam toevallig op mijn pad en kon ik overkopen. In negen maanden hebben we de Fiat gerestaureerd en alle voorbereidingen getroffen. Ik ben zelfs naar Napels in Italië geweest om me te laten inspireren en informeren. Want hoe maak je het beste pizza deeg? Daar heb ik veel op geoefend. 
 
Pizza op traditionele wijze
Kwaliteit is voor mij heel belangrijk. Ik werk op de klassieke manier, zoals ze dat vroeger in Italië deden. Alles handgemaakt, zonder machines. Deeg maken duurt twee dagen, alle toppings snij ik zelf en de pizza’s gaan in een houtoven. Je proeft de ambacht!”
 
Kom je Vitto met zijn foodtruck tegen, probeer dan zeker eens de pizza gerookte zalm. Het resultaat van een toffe samenwerking met Visrokerij Quaars.
Contact info
Vitto's Pizza

Anderen bekeken ook:

Sportpaviljoen C-Zand
Sportpaviljoen C-Zand
Atelier de Test
Atelier de Test
Blossom Kitchen en Bar
Blossom Kitchen en Bar