s
Rocks & Rolls Candy
05-02-2024
Voor het raam van Rocks & Rolls staan dagelijks mensen vol verbazing te kijken hoe Kim en zijn team ware kunstwerken maken van snoepjes. Kim: “Er zijn geen scholen of opleidingen voor dit beroep, dus je moet het ergens anders leren. Dat heb ik dan ook gedaan. Met die kennis ben ik zelf aan de slag gegaan om de snoepjes een eigen look en feel te geven. Inmiddels zijn we zo’n tien jaar verder en blijven we dagelijks werken aan de eigenheid van het product. Door figuren steeds gedetailleerder te maken, blijft het elke keer een uitdaging.”

Smaaksensatie
Kim: “We hebben een breed assortiment aan smaken, aardbei, drop, watermeloen, kaneel, noem het maar op. Natuurlijk zijn ook smaakcombinaties zijn mogelijk. Sinaasappel en mango, limoen en ananas. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar kers en watermeloen zijn toch wel onze topverkopers."

Hoe wordt zo'n snoepje gemaakt?
De snoepjes personaliseren met je naam? Dat kan! “Gemiddeld duurt het één tot anderhalf uur om een snoepje te maken. We beginnen met het basisrecept en doorlopen enkele stappen om tot het eindresultaat te komen. Na het uitvoeren van alle stappen hebben we gelijk 11 tot 12 kilo van één soort snoepje.” Nieuwsgierig welke stappen ze allemaal doorlopen? Neem een kijkje op YouTube, Facebook, Instagram of de TikTok pagina van Rocks & Rolls want daar posten ze dagelijks de leukste content over hun snoepjes. Of je kan zelf eens voor het raam komen gluren. 😉

Welke smaken zijn jouw favoriet?
Contact info
Rocks & Rolls
Plompe Toren 2 SLUIS

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Beach Boy
Beach Boy
Op ’t Hof van de Milliano
Op ’t Hof van de Milliano