s
Poelierplus shop Zeevla
11-12-2023
Op de weekmarkt in Oostburg was Poelier Zeevla voor velen een vertrouwd gezicht. Sinds kort kun je niet wekelijks, maar bijna dagelijks bij hen terecht voor een mals stukje kip, gevogelte en wild. Zef: “Voorheen hadden we een locatie in IJzendijke, maar zonder winkel. Vandaaruit deden we de voorbereidingen voor onze weekmarkten. Dat doen we nu in de winkel in Oostburg én hebben we rechtstreeks contact met onze klanten. Dat is gewoon heel leuk. We helpen graag en vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen genieten van een lekker én goed stukje vlees.”

Duurzaam
“Eerlijk en duurzaam. Daar zijn we bewust mee bezig. Daarom zijn we twee jaar geleden overgestapt naar Tante Door kip. Deze organisatie richt zich op een betere balans tussen dier, milieu en mens. De kip is vrij van antibiotica en 100% Nederlands.” Ben je niet in de mogelijkheid om naar de winkel te komen? Bestel dan via de website, dan wordt het vlees bij je thuisbezorgd. Zef: “We bezorgen in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. We streven ernaar de bezorging per plaats te bundelen. Ook zo proberen we duurzaam te zijn.”

Wildgourmet
“Poelierplus shop Zeevla is wildspecialist. Waar mogelijk halen we het wild uit de regio, soms brengen jagers uit de streek hun hazen en fazanten naar ons.” Weet jij al wat je tijdens het kerstdiner op tafel zet? Naast het gewone aanbod kun je bij PoelierPlus shop Zeevla tijdens de feestdagen ook heerlijke gourmetschotels halen, met in het bijzonder de wildgourmet. Eet smakelijk!
Contact info
Poelier Zeevla
Markt 16 OOSTBURG

Anderen bekeken ook:

't Oude wagenhuis
't Oude wagenhuis
Brover Fashion
Brover Fashion
Sonja's Bloemenkade
Sonja's Bloemenkade