s
Niet alleen op het strand gebeurt van alles bij Moio Beach, ook op je bord! Met een zeer geanimeerd uitzicht – de zee verveelt nooit – zit je bij Moio bijna met je voeten in het zand aan het West-Zeeuws-Vlaamse strand. En op je bord tref je een vertaling van het uitzicht aan. Denk aan mooie visbereidingen, onverwachte smaken en combinaties vol vakmanschap en met gastheerschap bereid en geserveerd door het team van Moio Beach.

Eigenaar Dirk van Gilst en zijn vriendin Thirza, chef-kok Bart en bedrijfsleider Clint zijn enthousiaste horeca ‘die hards’ uit de streek die het klappen van de zweep kennen. De keuken is eerlijk en puur. Bovendien werkt Bart zoveel mogelijk met streekeigen producten. Met af en toe een twist van Aziatische of Franse smaken.

Bij Moio eet je mooie gerechten die niet alleen qua smaak, maar ook qua presentatie uitblinken. Juist vanwege de locatie kiezen de heren bewust voor lichte gerechten, met een knipoog naar de zee en de zo gewaardeerde, relaxte strandsfeer.

Beachlife
Naast schaal- en schelpdieren kun je bij Moio Beach ook genieten van een lokaal gestookte eigen gin met duinkruiden. Geniet ook van op de graat gebakken griet, garnalen, langoustines, of polderaardappel met gerookt Oosterscheldezout. Het strand aan je voeten, op je bord en in je glas. Je vindt het bij Moio Beach!
Contact info
Moio Beach
Vlamingpolderweg 3 A CADZAND
Volg ons

Volg ons

GastvrijZeeuwsVlaanderen.nl is een initiatief van Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen, uitvoeringsorganisatie voor bezoekersmanagement en gastheerschap in de gemeente Sluis.