s
Kookwinkel Bianca Bonte
18-12-2023
Voor het leukste aanbod kookboeken, potten en pannen, lekkere kruiden, een heerlijk stukje taart en zoveel meer moet je in Oostburg zijn bij de kookwinkel van Bianca Bonte. Bianca was 19 jaar toen ze haar speciaalzaak met kookspullen opende in Oostburg: “De winkel was eerst een probeersel. Ik wist niet of een kookwinkel in Oostburg het wel goed zou doen, maar vanaf de eerste minuut was het een hit." Volgend jaar viert Kookwinkel Bianca Bonte alweer haar 35e-jarige jubileum.

Jong geleerd
“Mijn ouders hadden vroeger een winkel in Oostburg. Dagelijks was ik er te vinden. Op m'n zesde keek ik al mee achter de toonbank en hielp in de winkel; cadeautjes inpakken, producten uitpakken en prijzen. Ik heb veel geleerd van mijn ouders, al moet je het ondernemen ook een beetje in de vingers hebben. Ik ben erin gerold, met weinig verwachtingen. Dat mensen zo graag koken of bakken met mooie producten en die hier weten te vinden, maakt me echt heel blij.”
De geur van versgebakken taart komt je al van ver tegemoet. “We houden van gezelligheid in de winkel; een kopje koffie of thee en lekker stukje taart staan voor je klaar, net zoals ons persoonlijke advies. Ook als je niks koopt, mag je ons vrijblijvend om advies vragen.”

Cadeau
Zoek je nog een cadeau voor iemand tijdens de feestdagen? Succes verzekerd hier! "We lopen graag met je door de winkel om op zoek te gaan naar het cadeau wat het beste past. Ook cadeaupakketten stellen we met liefde samen. Als ik een paar tips mag geven... met mooie kruiden, een leuk kookboek of verse thee zit je altijd goed.”
Contact info
Kookwinkel Bianca Bonte
Brouwerijstraat 4 OOSTBURG

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant