s
Het Bloempje
19-03-2022
Een nieuwe winkel in het centrum van Oostburg, dat maakt nieuwsgierig! Zeker als je de etalages ziet met een explosie van kleur en vrolijkheid. Voorjaarsbloemen in geel, rood en roze. Daar word je toch blij van? Tijd voor een ontmoeting met eigenaresse Corrien. “Dit is mijn meisjesdroom die uitkomt”, vertelt Corrien. “Ik hou enorm van bloemen en heb altijd een passie gehad voor decoratie en bloemschikken. Voorheen deed ik dat puur als hobby, maar ik heb er nu mijn werk van gemaakt.” 

Als je over de drempel stapt, weet je niet waar je eerst moet kijken. Mooie zijdebloemen, trendy droogbloemen, prachtige verse bloemen en een groot aanbod originele woonaccessoires. Kaarsen, vrolijke bekers van Rice, ansichtkaarten en vazen in allerlei kleuren en maten. Te veel om op te noemen. “Ik probeer steeds onderscheidend te zijn en werk graag samen met ondernemers uit de regio. Zo verkoop ik hand bewerkte (en bovendien zeer betaalbare) schelpen van Schelp Breskens. Je koopt hier al een cadeautje vanaf twee euro.”

Nieuw avontuur
“De meeste mensen uit de streek kennen me vanuit de horeca. Ik ben jarenlang (mede)eigenaar geweest van verschillende restaurants. Daar kon ik mijn creativiteit kwijt in de aankleding van de zaak en organiseerde ik workshops taarten bakken. Toch bleef die meisjesdroom kriebelen. Ik ben zó blij met dit nieuwe avontuur! Ook nu wil ik mensen blij maken, zoals ik dat in de horeca al graag deed. Ik onderscheid me met unieke plukboeketten vol kleur en stel met veel zorg en liefde ook bruidsboeketten en afscheidsboeketten samen. Als bloemenstyliste adviseer ik ondernemers over de aankleding van hun bedrijf met bloemen. Standaard is niks voor mij. Ik ben een tikkeltje eigenwijs en precies daarin schuilt denk ik mijn kracht! Ben je op zoek naar een origineel cadeau, bedankje of wil je gewoon jezelf verwennen, spring dan eens binnen bij Corrien!
Contact info
Het Bloempje
Burchtstraat 15 OOSTBURG

Anderen bekeken ook:

Brover Fashion
Brover Fashion
Sonja's Bloemenkade
Sonja's Bloemenkade
Rocks & Rolls
Rocks & Rolls