s
FITRCLUB Oostburg
08-01-2024
Ieder jaar staat met stip op één het goede voornemen om gezonder te leven, sporten en voedzamer te eten. De heren van FITR CLUB weten er alles van! Maxim: “Als je iets leuk vindt, dan hou je dat langer vol en gaat het eigenlijk vanzelf. Daar zijn we van overtuigd. Op de loopband staan of gewoon krachttraining doen is voor weinig mensen weggelegd. Daarom kan je bij ons trainen in groep. Samen begeleiding boeken, circuit training of groepslessen doen. Zo proberen wij fitness aantrekkelijk te maken.”

De juiste balans
Bauke: "We hebben er zelf plezier in en stralen dat ook uit, zonder daarin door te slaan. Ook wij houden van lekker eten en een wijntje, maar het gaat om de juiste balans. Het is belangrijk dat ons team dezelfde taal spreekt zodat we samen onze leden kunnen motiveren. Zélfs de leden die sporten minder leuk vinden."

FITR company
“Er was één gat en één behoefte in de regio. Samen met Pim en Maxim hebben we dat gat proberen opvullen." FITRCLUB is één derde deel van het bedrijf. In Terneuzen zijn we actief met leefstijltrajecten en herstel van burn-out’s of post-covid. Maxim: “Wij zijn bezig met gezondheid. Dat is een hele mooie dienst. Daarmee heb ik echt het idee dat we waarde toevoegen aan streek. Door onze ervaring, samenwerking in de zorg en het bedrijfsleven hebben we veel kennis. Zo kunnen we mensen extra goed begeleiden en zijn we landelijk ook best wel een voorbeeld. Met ons brede aanbod zijn we een familieclub waar jong en oud welkom is.

Sportief en ambitieus
Bauke: Naast sportief zijn we ook ambitieus. In te toekomst willen we meer ondernemers ondersteunen op gebied van gezondheid en optimaal gebruik maken van de locatie in Oostburg. Maxim: Ik zou het heel leuk vinden als we op termijn kunnen helpen bij de organisatie van sportevenementen in de omgeving. Bijvoorbeeld een Color Run of een eigen Strong Viking Run organiseren, de streek leent zich er perfect voor!"
 
Contact info
FITRCLUB
Baljuw Veltersweg 20 OOSTBURG

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Beach Boy
Beach Boy
Op ’t Hof van de Milliano
Op ’t Hof van de Milliano