s
Dorpswandeling Groede
13-05-2024
Ontdek de verborgen schatten van Groede tijdens de dorpswandeling 
Heb je ooit het gevoel gehad dat je maar een fractie van een prachtige bestemming hebt ervaren? Dat is precies waar deze dorpswandeling om de hoek komt kijken! Samen met een gepassioneerde groep Groedenaren, heeft de dorpsraad de handen ineengeslagen om een unieke ervaring te creëren die een bezoek aan Groede onvergetelijk zal maken.

De verloren toerist 
Hans: “Te vaak beperken toeristen zich tot een rondje Grote Kerk en missen ze de rijke geschiedenis die ons dorp te bieden heeft."

Liesje: “Maar geen zorgen, wij hebben daar verandering in gebracht! Samen hebben we een fascinerende route samengesteld die je meeneemt door de kronkelende straatjes en langs de historische gebouwen van Groede. Onze toegewijde werkgroep heeft elk deel van de route met zorg samengesteld, met oog voor bijzonderheden, geschiedenis en verhalen die je anders zou missen."

Nieuwsgierig?
Dat is nog maar het topje van de ijsberg.  Liesje: “Onze flyer geeft een overzicht van de route, samen met een korte uitleg over de dertien meest belangrijke punten die je onderweg tegenkomt. Wil je nog meer info? Met een snelle scan van de QR-code op de flyer, ontvouwt zich een schat aan uitgebreide informatie over elk van deze punten."

Hans: “Het mooie van onze dorpswandeling? Je kunt hem in je eigen tempo en in willekeurige volgorde beleven/lopen. Of je nu een geboren Groedenaar bent of een enthousiaste bezoeker, deze wandeling belooft een ontdekking van vele verborgen schatten van ons geliefde dorp."
 
Wanneer trek jij je wandelschoenen aan om in Groede op stap te gaan? 

De route vind je terug op www.groede.net of neem een flyer op de parking bij MFC ’t Torentje of in de mini-bibliotheek op de markt bij de Grote Kerk. 
 
Contact info
Dorpswandeling Groede

Anderen bekeken ook:

Pluktuin Hof Zjevernie
Pluktuin Hof Zjevernie
Sportpaviljoen C-Zand
Sportpaviljoen C-Zand
Atelier de Test
Atelier de Test