s
By Christa
10-09-2020
Duizenden kralen in allerlei kleuren, soorten en maten. Welkom in de kralenwereld van By Christa in Breskens. 

Christa: “Tekenen, schilderen, miniaturen maken… ik ben altijd al creatief geweest. Uiteindelijk kreeg de kralenkoorts me te pakken. Afgelopen maart begon ik hobbymatig mijn zelfgemaakte sieraden via Instagram te verkopen. Daar kreeg ik zoveel positieve reacties op! Er werd besteld vanuit heel Nederland, zo leuk! Dus, in juli heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik nu ‘officieel’ zelfstandig ondernemer ☺️.

Samen met mijn opa hebben we de hal van mijn ouderlijk huis omgetoverd tot knus winkeltje. Naast kralen en onderdelen verkoop ik ook sieraden, postkaartjes en kleding. Maar, de focus ligt op de verkoop van kralen en sieraadonderdelen, zodat je zelf lekker aan de slag kunt. Toen ik zelf begon met het maken van sieraden kocht ik alles online. Een fysieke winkel was er niet in de omgeving. Jammer, want ik ben juist enorm voorstander van lokaal kopen. Bovendien, kralen wil je toch het liefst zien en vasthouden voordat je ze koopt.”

De jonge onderneemster zit nog vol ideeën en laat zich niet uit het veld slaan door corona. “Doordat het geven van workshops voorlopig nog niet mogelijk is, verkoop ik DIY pakketjes. Zo kunnen vriendinnen of kindjes tijdens een kinderfeestje toch lekker creatief bezig zijn. En mocht er wat hulp nodig zijn, ik ben bereikbaar. Ik kan eigenlijk niet wachten totdat ik workshops kan geven!”

Christa combineert het winkeltje met haar baan als grafisch vormgeefster. 
Contact info
By Christa
Dorpsstraat 7 BRESKENS
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Brover Fashion
Brover Fashion
Sonja's Bloemenkade
Sonja's Bloemenkade
Rocks & Rolls
Rocks & Rolls