s
Buitengewoon Actief
02-10-2021
Per kickbike, tandem, mountainbike of kano brengt Buitengewoon Actief je buiten de gebaande paden. Zelfs wie West-Zeeuws-Vlaanderen dénkt te kennen, wordt door Carlien verrast. “Ik ben opgegroeid op deze fantastische plek, op de boerderij. Hoewel ik van het buitenleven houd, wist ik al snel dat ik geen boerin wilde worden. Zo’n zes jaar geleden kon ik spullen overnemen van een soortgelijk bedrijf. Eigenlijk had ik alleen interesse in de kano’s, maar het was alles of niets. Tja, dan maar alles 😊. En zo ben ik begonnen. 

Met Buitengewoon Actief kan ik m’n liefde voor de streek combineren met het actief bezig zijn in de buitenlucht. Families, vriendengroepen en collega’s ontdekken per fiets, step of kano West-Zeeuws-Vlaanderen. Onze stranden, bossen, dorpen en weilanden zijn het toneel voor onder andere Expeditie Robinson, Bunkerspelen, archery attack, zeskamp-formules en straatgolf. In overleg stippelen we de routes uit en ik verzeker je dat je op plekken komt waar je nooit eerder bent geweest! Wat ik ook zo leuk vind aan dit werk is de samenwerking met andere ondernemers uit de streek. Zij zorgen onderweg voor de inwendige mens. Daarmee zijn de tochten dus van A tot Z verzorgd.

Individueel kunnen mensen in de zomermaanden inschrijven voor onze kanotochten. In de omgeving van Groede vaar je tussen de weilanden en in Sluis passeer je de wallen. Geloof me; vanaf het water beleef je de streek op een hele andere manier!”
 
Contact info
Buitengewoon Actief
Rijksweg GROEDE
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Blossom Kitchen en Bar
Blossom Kitchen en Bar
Vitto's Pizza
Vitto's Pizza
Het Zeeuws Oestertje
Het Zeeuws Oestertje