s

Gastheer van de Zwinstreek


Wil je je aanmelden voor de cursus Gastheer van de Zwinstreek 2025?
Laat dan je gegevens achter via het onderstaande formulier. Zodra wij je mail ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestiging en informeren we je tegen eind 2024 over de nieuwe cursusdata. 

 
 
 

Commitment
De vijf Zwinstreek gemeenten leveren een aanzienlijke financiële bijdrage voor de organisatie van het gastheerschapsnetwerk. We zeggen dan ook 'deelname is vrijwillig, niet vrijblijvend'. Je krijgt er immers het nodige voor terug; toegang tot het netwerk, kennis, promotie en de ontwikkeling van producten en/of diensten die onderscheidend zijn richting je gasten. Als commitment vragen wij om bij minimaal twee van de drie bijeenkomsten (2 netwerkbijeenkomsten, 1 gebiedssafari) aanwezig te zijn. Klik hier als je meer wil weten over de cursus gastheerschap van de Zwinstreek. 

Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen verwerkt je gegevens in het kader van de cursus Gastheer van de Zwinstreek. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.