s

Uit in de Zwinstreek

Trek erop uit in de Zwinstreek en ontdek het schoonste van Knokke-Heist, Sluis, Damme, Sint-Laureins en Maldegem. Proef van de prachtige natuur, de rijke historie en het veelzijdige aanbod van streek- en hoeveproducten dankzij de warme gastheren van de Zwinstreek.

Van 1 oktober tot en met 5 november 2023 wordt de unieke Zwinstreek in al haar veelzijdigheid in het zonnetje gezet. In deze periode is er voor inwoners en bezoekers van alles te ontdekken. Surf naar zwinstreek.eu voor een volledig overzicht van de activiteiten en inschrijvingen.

De Zwinstreek staat garant voor prachtige natuur, een rijke cultuurhistorie en culinaire verrassingen. Deze thema’s komen dan ook veelvuldig terug in de activiteiten die georganiseerd worden in deze periode. Ontdek alle parels van de streek van Damme tot Breskens en van Knokke-Heist tot IJzendijke. 

Uit in de Zwinstreek is een initiatief van de gemeenten Sluis, Knokke-Heist, Maldegem, Damme, Sint-Laureins, Provincie West-Vlaanderen en wordt ondersteund door de toeristische diensten Westtoer, Toerisme Meetjesland, Toerisme Knokke-Heist en Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen.