s
't Vosje
13-12-2022
’t Vosje laat zich het best omschrijven als een snoepwinkel voor volwassenen. Zodra je hier de drempel overstapt, loopt het water je in de mond. Deze delicatessezaak is een begrip in Breskens en omstreken. “Op Kaasboerderij de Vos maakt mijn moeder ambachtelijke kazen, in wel elf verschillend smaken, met de melk van de eigen koeien. Uiteraard verkoop ik haar boerenkazen, al heb ik daarnaast ook een uitgebreid assortiment kazen uit België, Frankrijk, Italië en Spanje.

Proeverijen
Er zijn ontelbaar veel kaassoorten, ieder met zijn eigen verhaal. Dat maakt het ook zo’n mooi product, waarover ik mensen graag meer vertel. Ik heb een opleiding tot kaasmeester gevolgd en organiseer regelmatig proeverijen in de winkel op inschrijving of op locatie, voor een groep vrienden of als personeelsuitje. Je kan kiezen voor een proeverij van kazen, wijnen, bieren of een combinatie daarvan. Tijdens zo’n avond laat ik verschillende smaken en smaakcombinaties proeven en vertel ik meer over de herkomst en achtergrond. Daar kan ik echt mijn passie in kwijt”, vertelt Maartje enthousiast.

Cadeaupakketten
December is traditiegetrouw de drukste maand van het jaar. Maartje: “Bedrijven en particulieren kunnen bij mij terecht voor lekkere cadeau- en kerstpakketten. Daarbij maak ik een keuze uit het grote aanbod delicatessen variërend van wijnen tot dagelijks vers gebrande noten en van Zeeuwse streekproducten tot Italiaanse koekjes. Je mag natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen. Sowieso besteden we aan ieder pakket veel aandacht en zorg. Dus, ben je nog op zoek naar een leuk en vooral lekker cadeau, loop eens binnen!”

We kunnen je verzekeren dat je bij Maartje nooit met lege handen de deur uit gaat. Met een grote glimlach nemen we afscheid. Say cheese!
 
Contact info
't Vosje
Spuiplein 9 BRESKENS
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Vitto's Pizza
Vitto's Pizza
Het Zeeuws Oestertje
Het Zeeuws Oestertje
Tearoom en pannenkoekenhuis Petrus & Paulus
Tearoom en pannenkoekenhuis Petrus & Paulus