s
Sportpaviljoen C-Zand
06-05-2024
Sinds januari zijn Anna en Lennard de nieuwe beheerders van de sporthal in Cadzand. Ze zorgen voor een frisse wind en willen de sporthal een nieuw leven inblazen. Zin in een potje padel, voetbal, basketbal, tennis en daarna gezellig een drankje doen? Dan moet je voortaan bij Sportpaviljoen C-Zand zijn.

Sporten verbindt
De sporthal in Cadzand is dagelijks geopend. Lennard: “De indoor padelbaan is de nieuwste aanwinst en is daarnaast ook de enige indoorbaan in West Zeeuws-Vlaanderen. Je kan de baan reserveren en samen met je vrienden een balletje slaan of je hebt de mogelijkheid om padellessen te volgen. Ook voor tennis en binnenkort spinning bieden we lessen aan. Ons diverse aanbod brengt verschillende doelgroepen samen, sporten zorgt voor verbinding. Mensen zijn even weg van hun schermen en actief en sportief bezig. Dat is heel leuk om te zien."

Gezellig voor kinderen tot ouderen
Anna: “Het is hier gezellig voor iedereen. Ook als je niet komt sporten ben je welkom om een drankje te doen. We organiseren regelmatig kleine en grotere evenementen. Vanaf de zomervakantie willen we elke dag iets organiseren. Een beach party op woensdagavond, maar ook veel speelplezier voor de kinderen. Tot die tijd kan je op vrijdagavond al genieten van een bierproeverij en je laten verrassen door ons aanbod van onbekende bieren.”
Contact info
Sportpaviljoen C-Zand
Noorddijk 3 Cadzand

Anderen bekeken ook:

Pluktuin Hof Zjevernie
Pluktuin Hof Zjevernie
Dorpswandeling Groede
Dorpswandeling Groede
Atelier de Test
Atelier de Test