s
Speelboerderij Pierewiet
06-06-2021
Ben je op zoek naar een plek waar je kroost eens niet om een tablet of telefoon vraagt? Gevonden! Claudia en Jody van Speelboerderij Pierewiet hebben zelf vijf kinderen en weten dus wel hoe je die kleine rakkers bezighoudt. Claudia: "In de speeltuin, op de skelterbaan of op de techniekzolder kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Op de kinderboerderij lopen kippen, cavia’s, geitjes, konijnen, schaapjes, hangbuikzwijntjes en een pony rond. Hier kan naar hartenlust geknuffeld worden.”

Speelboerderij Pierewiet is leuk op zowel zonnige als regenachtige dagen. Want als er eens een buitje valt, speel je gewoon verder in de binnenspeeltuin. “In de oude boerenschuur staat een megaklim- en klautertoren. Ook op de techniekzolder zit je droog. Met hout, piepschuim, papier of ijzer kun je hier hele speciale dingen maken. Terwijl de kids in een veilige omgeving spelen, kun je als ouders heerlijk ontspannen bij een drankje en goedgevulde borrelplank.”

Jody: “Door de diversiteit zijn we een ideale locatie voor een kinderfeestje en schoolreis. Door op de aangrenzende Camping International te overnachten maak je er een heus slaapfeestje of schoolkamp van. Sowieso werken we nauw samen met de camping. In de zomermaanden maakt het animatieteam gebruik van onze locatie en achter de schermen werken we aan toffe plannen, waardoor Pierewiet nóg leuker wordt! Wordt vervolgd… 😉.”
 
Contact info
Speelboerderij Pierewiet
Mettenijedijk NIEUWVLIET

Anderen bekeken ook:

Brover Fashion
Brover Fashion
Sonja's Bloemenkade
Sonja's Bloemenkade
Rocks & Rolls
Rocks & Rolls