Restaurant DITA
13-10-2025
Diedrich en Tamara sprongen vol enthousiasme in het avontuur van een eigen zaak. Ze gaven de bestaande zaak een frisse make-over, een nieuw concept én een nieuwe naam. Restaurant DITA is de ideale plek om neer te strijken voor een smaakvolle lunch of een gezellig diner.
Nieuwe naam, nieuwe smaken
Tamara is het gezicht achter de glimlach in de bediening, Diedrich de man achter het fornuis. Tamara: “Ik werk sinds mijn zestiende in de horeca en van de bediening doorgegroeid tot manager bij Caricolen. Ik ben superdankbaar voor alles wat ik daar leerde, die ervaring komt nu van pas bij DITA. Diedrich: “We droomden al langer van een eigen zaak. Binnen kozen we voor een warme, huiselijke sfeer, buiten voor een terras met zuiderse uitstraling. Geen pizza’s en pasta’s meer, maar gerechten met vlees en vis. Precies waar mijn ervaring ligt.”
Persoonlijke touch
Tamara: "We vinden het leuk om een stukje van onszelf terug te laten komen in de kaart. Zo heb je het 12-uurtje Di met Diedrichs favorieten en het 12-uurtje Ta met de mijne. Zelfs onze hondjes, Marcel en Sonja, kregen hun eigen ijsje. Diedrich: “We staan voor betaalbare gerechten van kwaliteit, gemaakt met zoveel mogelijk producten uit de buurt. Verse vis van Vishandel Quaars, stoofvlees uit de Vleeshallen in Maldegem en groenten van lokale leveranciers.”
Het duo heeft van DITA een plek gemaakt waar je samen met vrienden, familie én grote gezelschappen kunt genieten van goed eten, gezelligheid en elkaar. Ga eens langs en ontdek het zelf!
Nieuwe naam, nieuwe smaken
Tamara is het gezicht achter de glimlach in de bediening, Diedrich de man achter het fornuis. Tamara: “Ik werk sinds mijn zestiende in de horeca en van de bediening doorgegroeid tot manager bij Caricolen. Ik ben superdankbaar voor alles wat ik daar leerde, die ervaring komt nu van pas bij DITA. Diedrich: “We droomden al langer van een eigen zaak. Binnen kozen we voor een warme, huiselijke sfeer, buiten voor een terras met zuiderse uitstraling. Geen pizza’s en pasta’s meer, maar gerechten met vlees en vis. Precies waar mijn ervaring ligt.”
Persoonlijke touch
Tamara: "We vinden het leuk om een stukje van onszelf terug te laten komen in de kaart. Zo heb je het 12-uurtje Di met Diedrichs favorieten en het 12-uurtje Ta met de mijne. Zelfs onze hondjes, Marcel en Sonja, kregen hun eigen ijsje. Diedrich: “We staan voor betaalbare gerechten van kwaliteit, gemaakt met zoveel mogelijk producten uit de buurt. Verse vis van Vishandel Quaars, stoofvlees uit de Vleeshallen in Maldegem en groenten van lokale leveranciers.”
Het duo heeft van DITA een plek gemaakt waar je samen met vrienden, familie én grote gezelschappen kunt genieten van goed eten, gezelligheid en elkaar. Ga eens langs en ontdek het zelf!
Contact info
Restaurant DITA
Boulevard de Wielingen 3 CADZAND
Anderen bekeken ook:

Savór

Brasserie Anthony
