s
Camperplaats Op ’t Hof van de Milliano
03-06-2024
Welkom Op ’t Hof van de Milliano, een nieuwe camperplaats waar de natuur je omarmt en de bloemen je verwelkomen. Geertje kweekte hier jarenlang biologische rozen. Helaas gaat het leven niet altijd over rozen en koos ze na het verlies van haar man voor een ander pad. “Ik zocht naar iets dat me vreugde bracht, waar ik nog contact had met mensen en wat ik met passie kon doen. Omdat ik zelf een fervent camperaar ben, ontstond het idee om op het terrein van de rozenkwekerij een camperplaats te creëren waar avonturen beginnen en vriendschappen bloeien.” 

Engelse tuin
Bij aankomst door de mooie oprijlaan waan je je meteen in een Engelse tuin. Geertje: “Er is nog veel werk aan de winkel. Het pottenveld van de rozenkwekerij wordt een groene oase voor campers, omringd door de grote waterput, de vogelakker, het vogelbosje, de vleermuizenbunker en de appelgaard. Allemaal elementen van de vroegere rozenkwekerij. 

Toekomst 
Momenteel verwelkomen we zelfvoorzienende avonturiers, maar binnenkort zijn de sanitaire voorzieningen gereed en realiseren we een speciale plek voor mindervaliden. Zo kan iedereen genieten van dit stukje paradijs. Er zijn gasten die gewoon op doorreis zijn, al is dit ook een uitgelezen plek om van hieruit ons mooie achterland per fiets of te voet te verkennen. Als alles klaar is, geef ik misschien wel rozenexcursies op het erf.” 

Iedereen welkom
Dit is meer dan een plek om te rusten. Je vindt er een thuis waar herinneringen worden gemaakt tussen de bloeiende rozen. Geertje: “Ook honden en paarden zijn welkom. Een groene paardenweide lonkt voor viervoetige vrienden.” 

Tip jij ook vrienden en familie over deze nieuwe camperplaats?
 
Contact info
Op ’t Hof van de Milliano
Zevenhofstedenstraat 9 IJZENDIJKE

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Beach Boy
Beach Boy
Pluktuin Hof Zjevernie
Pluktuin Hof Zjevernie