s
Hotel Rooms
15-11-2022
“Waar een dagelijkse wandeling met de hond al niet goed voor is”, begint Michaëla. “Samen met mijn vriend Joeri passeerde ik regelmatig het hotel en we dachten dat het leuk zou zijn om een hotel te beginnen. Kort daarna kwamen we er per toeval achter dat het te koop stond.” Helaas kregen ze binnen een jaar al te maken met de pandemie.  Maar ze hebben het gered. En hoe! 

Gouden handjes
Joeri: “Bij een nieuwe start hoort een nieuwe naam. Na heel wat brainstormen kwam mijn schoonmoeder op het idee mijn achternaam, Smoor, om te draaien. Hotel Rooms , passender kan haast niet. Michaëla was de aanstichtster van dit plan πŸ˜‰en zou voornamelijk het gezicht zijn. Haar ondersteunen bleek al snel moeilijk te combineren met mijn baan.” “Stiekem komt er heel wat op je af. Bovendien komen zijn gouden handjes heel goed van pas”, lacht Michaëla. “Nu kunnen we alle hotelkamers zelf renoveren. Iedere kamer is anders ingericht en heeft een balkon of terras. Ook hebben we een familiekamer en een budget-tweepersoonskamer.”

Huiselijk
Gasten worden door Joeri, Michaëla en hun team in de watten gelegd. En bij een kleinschalig bedrijf past een familiale sfeer. Dat wordt niet alleen gewaardeerd door vakantiegasten. Michaëla: “We hebben ook meerdere werkgasten die al bijna drie jaar bij ons overnachten. 
Het ontbijt wordt met veel liefde bereid: zelfgemaakte smoothies, eiersalade, verse broodjes en af en toe en appelflapje of zelfgemaakt eierkoekje als ontbijt. Aan de reacties te zien, vallen onze inspanningen in de smaak, letterlijk πŸ˜‰. Ook in de wintermaanden is het bij ons genieten. Voor een verfrissende wandeling sta je binnen een paar minuten lopen op het strand van Breskens. En om een hapje te eten hoef je ’s avonds in principe de deur niet meer uit. Je bent van harte welkom in ons inpandige restaurant, La Marmite .” 


 
Contact info
Hotel Rooms
Langeweg 3 BRESKENS

Anderen bekeken ook:

Brover Fashion
Brover Fashion
Sonja's Bloemenkade
Sonja's Bloemenkade
Rocks & Rolls
Rocks & Rolls