s
Hotel de Milliano
13-01-2024
Stijlvol comfort in een oase van rust. Het hotel is sinds 1963 een gevestigde waarde bovenop de duinen van Breskens. Terwijl de elementen zorgen voor een telkens wisselend panoramisch zeezicht, geniet je binnen van charmant sixties design. 

The golden sixties
Nadat de grondleggers een aantal jaar geleden met welverdiend pensioen gingen, kreeg Aiyesha, voorheen freelancer in de hotellerie, de dagelijkse leiding in handen. "Het prachtige hotel had behoefte aan vernieuwde energie. De verleiding om te kiezen voor gangbaar hip was er zeker. Echter, bij de eerste aanblik van het hotel koos ik resoluut voor het behoud van de authentieke jaren 60 stijl en alles terugbrengen in oorspronkelijke staat. Van de kamers en het meubilair tot de foto's aan de wand, de website, de kleuren... Alles ademt de sfeer van ‘the golden sixties’. We zijn regelmatig op zoek naar unieke designstukken; charmante zitjes, sierlijke lampen of bijzondere wandversieringen. Dit maakt Hotel de Milliano niet alleen favoriet onder vintage lovers. Het hotel is ook populair als locatie voor fotoshoots en is een inspiratiebron voor studenten architectuur.” 

Persoonlijke service
Bijgestaan door een toegewijd team van vier vaste medewerkers verwent Aiyesha de gasten met zorg en aandacht. "Het is voor ons van groot belang dat ze zich meteen thuis voelen. Daarom streven we naar dat extra stukje service. Hondenkoekjes op de kamer voor gasten met viervoeters, een gratis ontbijt op de kamer of hulp bij het vinden van een geschikt restaurant of activiteit in de buurt, we staan altijd paraat."
Het gastvrije hotelteam ontvangt regelmatig terugkerende gasten, voor een weekenduitje of langere vakanties. Aiyesha: "De verwelkoming door telkens dezelfde gezichten schept een gevoel van vertrouwen en verbondenheid. Het gaat niet alleen om de accommodatie. We willen een onvergetelijke ervaring meegeven.”
 
Contact info
Hotel-Restaurant De Milliano
Promenade 4 BRESKENS

Anderen bekeken ook:

Blossom Kitchen en Bar
Blossom Kitchen en Bar
Vitto's Pizza
Vitto's Pizza
Het Zeeuws Oestertje
Het Zeeuws Oestertje