s
Flamingo Studio's
29-08-2021
In een voormalig motel in Schoondijke vonden Harm en Eduard de uitdaging waar ze naar op zoek waren.  Wat Eduard bedenkt, kan Harm maken. En vlot ook. Op 15 mei jl. kregen de heren de sleutel en amper drie maanden later konden al vijf van de tien studio’s verhuurd worden. Zelfs de tuin rondom is al piekfijn aangelegd. Harm: “We hebben iedereen uit onze naaste omgeving opgetrommeld. De tachtigjarige vader van Eduard heeft zelfs alles geschilderd. Ook konden we rekenen op hulp uit de buurt. Iedereen is hier zó vriendelijk en behulpzaam! Het voelt echt als een warm bad.” Harm zou dan ook best in West-Zeeuws-Vlaanderen willen wonen in plaats van op Walcheren. Al is dat vanwege Eduards baan als freelance cameraman voor onder andere de NOS geen optie. Eduard: “We houden ieder onze baan en combineren dit met Flamingo Studio’s. Hoewel de gasten niet persoonlijk ontvangen worden, is alles tot in de puntjes geregeld voor een gastvrij en ontspannen verblijf. De sleutel van de gehuurde studio is beschikbaar via een sleutelkluis, iedere studio beschikt over Netflix en de prijzen zijn all-in waardoor onze gasten niet voor onverwachte kosten komen te staan.”

Harm: “Waar de naam Flamingo Studio’s vandaan komt? Ha! Ik vond de namen die Eduard had bedacht niks, dus vond hij dat ik dan zelf maar iets moest verzinnen… Denk nu niet dat iedere studio flamingo roze is, want dat is zeker niet het geval 😉.”

Booking.com
De vijf luxe studio’s zijn alleen te boeken via booking.com, voor iedereen ouder dan 30 jaar.  
Begin 2022 gaat Harm de andere studio’s aanpakken: “Belangrijk is dat onze gasten hier zo min mogelijk last van hebben. Het sloopwerk zal dus in een rustige periode moeten plaatsvinden. Vanaf komend voorjaar verwachten we dat alle tien de studio’s verhuurd kunnen worden.”
 
Contact info
Flamingo Studio's
Weststraat 8 SCHOONDIJKE
Volg ons

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Beach Boy
Beach Boy
Op ’t Hof van de Milliano
Op ’t Hof van de Milliano