s
Dust
02-10-2023
Uitgaan in Zeeuws-Vlaanderen. Dat kan weer sinds Mike en Frank eind vorig jaar Dust opstartten in Breskens. Voorheen was hier een kartbaan gevestigd, waarin Mike kort voor de corona-uitbraak Café Dust opende. Mike: “Bij het eerste feestje stonden er meer mensen dan gedacht voor de deur. Toen de kartbaan failliet ging en de plek leeg bleef, was dit de ideale locatie om het café uit te breiden tot discotheek. Die kans konden we niet laten liggen." Het duo werkte al eerder samen bij andere projecten. Dus toen Mike aan Frank vroeg of hij wilde aansluiten, was die keuze makkelijk gemaakt. Frank: “We staken de koppen bij elkaar, bedachten een plan en vroegen de vergunning aan. Er was behoefte aan iets nieuws, een plek waar jongeren uit kunnen gaan."

Zaterdagavond is het feest
“Zaterdagavond is voor de jongeren. Dat is heilig”, aldus Mike. Een gezellige Hollandse avond, Fright Night met Jebroer of de beste techno bij tunnelvision_ofc. Een divers aanbod aan artiesten en Dj’s komen langs om de leukste feestjes te bouwen.

Bedrijfsfeesten
Al kunnen hier ook andere evenementen georganiseerd worden. Mike: “Een locatie vinden voor grote groepen is nog niet zo makkelijk, daar is deze plek ideaal voor. Bedrijven kunnen op deze locatie terrecht voor hun bedrijfsfeesten. Zelfs je verjaardag kan je hier vieren.”

Toekomstplannen
Frank: “Blues is helemaal mijn ding. We denken er dan ook aan om op termijn een blues festival te organiseren.” Mike: “Ook de horecabeurs De Versmijn zouden we graag hier organiseren. Het pand biedt vele mogelijkheden. Er is zelfs een kunstenaar die hier zijn expositie wil houden.”

Dust is feest, gezelligheid, samenzijn en veel meer dan alleen een discotheek. Kom gezellig langs en ervaar het!
Contact info
Dust
Deltahoek 44 BRESKENS

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Beach Boy
Beach Boy
Op ’t Hof van de Milliano
Op ’t Hof van de Milliano