s
Petra Selis - De Qi-Code
30-10-2023
Een verhaal van levenskracht
Een aantal jaren runde Petra het Qi-Centrum aan de Veerhaven. Je kon er terecht voor mindfulness, Tai Chi en andere spiritueel gerichte onderwerpen én een lekker kopje biologische koffie of thee. Petra Selis: “Ik heb altijd veel belangstelling gehad voor spiritualiteit, organiseerde allerlei activiteiten én stond de gasten ook bij met informatie over de regio. Vol passie, levenskracht (Qi) en altijd vanuit mijn buikgevoel heb ik de zaak volledig zelf opgebouwd. Het was mijn kindje.”

Qi- Code
Helaas gooide corona roet in het eten én werd het gebouw verkocht. Petra: “Opeens was alles wat ik opgebouwd had, weg. Wat volgde was een gigantisch gat, maar tegelijkertijd ook een rustfase. Ik volgde een schrijfcursus en gewapend met iPad, e-bike en klapstoel trok ik de natuur in. Via Waterdunen, de Cletemspolder tot Voorland Nummer Eén.” Zo ontstond het boek ‘De Qi Code, een multidimensionale zoektocht’, het levensverhaal van Petra gemixt met haar liefde voor de West Zeeuws-Vlaamse natuur. Petra schrijft werkelijk met al haar zintuigen en dat maakt dit boek zo bijzonder. Je leest, luistert, proeft én ervaart. Het is een aaneenschakeling van verhalen, foto’s, recepten en QR-codes die je naar filmpjes, meditatieoefeningen en muziek leiden. En tussen de regels door, lees je West Zeeuws-Vlaanderen als inspiratiebron. “Met dit boek wil ik uitdragen dat je mag zijn zoals je bent. Geloof in jezelf en in je levenskracht (Qi). Word blij van de kleine dingen in het leven en in de natuur.”

Ben je nieuwsgierig geworden? Het boek is in Breskens te koop bij o.a. Primera, Jumbo Breskens en Liefs Lies of via https://www.deqi-code.nl
 
Contact info
De Qi-Code
Rozenstraat 27 BRESKENS

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Beach Boy
Beach Boy
Op ’t Hof van de Milliano
Op ’t Hof van de Milliano