s
BL Audio & Art
23-10-2023
BL Audio & Art
Sinds deze zomer is Sluis weer een pareltje rijker. Een winkel waar je oren en ogen geprikkeld worden. BL audio & art, de winkel van Laura en Bjorn waar je geluid en kunst samenkomen. Met veel enthousiasme delen ze hun kennis van muziek én nemen ze je mee door de kunstgalerie. Laura: “Bjorn is de echte muziekliefhebber van ons twee. In de voorbereiding op het openen van een audiowinkel botsten we gaandeweg op akoestische kunst; schilderkunst waarin geluiddempende materialen worden verwerkt om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Omdat de locatie in Sluis zich er perfect voor leent, hebben we de audiowinkel uitgebreid met een kunstgalerie.” Naast de niet-akoestische kunst vind je in de galerie werk van onder andere Kim Rijntjes uit Aardenburg. Het is een gevarieerde collectie met hedendaagse kunst.

Luisterruimtes
Laura: “Bij ons vind je kwalitatieve merken zoals Dynaudio, PMC en Totem. De winkel is ingedeeld met 'luisterruimtes'; kamers zoals bij jou thuis. Zo kan de klant de muziek beleven alsof het bij hen thuis is.” Laura en Bjorn geven je met veel plezier tips en advies. De koffie staat altijd klaar.

Impact van audio
Laura: “Onze locatie net buiten het centrum van Sluis is een bewuste keuze. Er is parking voor de deur en mensen komen gericht de winkel bezoeken. We nemen graag de tijd voor onze klanten en laten ze niet gaan voordat ze ervaren hebben wat voor impact goede audioapparatuur kan hebben.” Bjorn: “De luisterervaring is een beleving. Dat is iets wat we niet kunnen uitleggen. Dat moet je zelf horen.” Als wij de apparatuur starten en de muziek klinkt door de speakers, worden mensen altijd omvergeblazen. Dat is toch wel heel leuk.”

Wij wensen Bjorn en Laura veel succes.

BL Audio & Art

Contact info
BL Audio & Art
Rondweg 2 SLUIS

Anderen bekeken ook:

Lichtwandeling Aardenburg
Lichtwandeling Aardenburg
Eglizen
Eglizen
Blom-Line
Blom-Line