s
Beiderhuis
24-01-2022
In de avond treffen we Marijke op Beiderhof, een boerderij tussen Sasput en Slijkplaat. De oprijlaan naar het huis en de gezellige verlichting in de tuin geven al een warm welkom. Samen met haar man en vier kinderen woont Marijke sinds 2019 op deze prachtige plek. De boerderij hebben ze verbouwd naar de tijd van nu, waarbij ze het karakter en de authentieke elementen in ere hebben gehouden. 

Hoe zijn ze in de streek terechtgekomen? Marijke en haar man wilden niet graag, maar DOLGRAAG bioboer worden. Zeeuws-Vlaanderen bood de ingrediënten om dit te kunnen realiseren. Na 10 jaar wonen en hard werken in de streek, is hun droom werkelijkheid geworden. We zitten aan de keukentafel in het voorhuis, waar een gezellig, fris en hip vakantiehuisje is gecreëerd. Het huisje wordt verhuurd onder de naam Beiderhuis. Het beschikt over een keuken (ontworpen door Marijkes broer), een eet- en zithoek met een prachtig glas-in-lood raam (uit Hulst), een slaapkamer en suite en een badkamer. Lokale elementen zie je overal terug; van bouwmaterialen tot aan de boekjes in de kast. In Beiderhuis geniet je van de rust, de ruimte, een prachtig uitzicht en de dieren in de weide. Ontspannen kun je in de tuin op van die lekkere ligstoelen of heerlijk in het gras, ’s avonds een vuurtje stoken en zomaar luisteren naar het geknisper van het vuur…

Marijkes passie voor biologisch deelt ze graag met haar gasten. Van de handzeep tot de kop verse zelfgemaakte soep bij aankomst. Een heerlijke start voor een heerlijk verblijf! Marijke geniet van de levendigheid die Beiderhuis geeft.
 
Contact info
Beiderhuis
Westelijke Dwarsweg 6 HOOFDPLAAT
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant