Savór
06-10-2025
Een uniek zonnig terras, beach vibes in de stad en een rijk gevulde ontbijtplank: dat is @Savór, de nieuwe zaak van Joost en Tineke. In de ochtend geniet je er van een uitgebreid ontbijt met uitzicht op de molen, later op de dag schuif je aan voor een smaakvolle lunch of borrel.
Passie voor horeca
Joost en Tineke ondernemen al achttien jaar en hebben sindsdien een hotel, meerdere restaurants, een cafetaria en een ijssalon weten uit te bouwen tot een succes. Bij Savór ligt de focus bewust op ontbijt en lunch. Joost: “De horeca is een prachtig vak, maar ook intensief. Door de avonden vrij te houden, houden we tijd over voor ons gezin.” Tineke vult aan: “Blije kinderen maken blije ouders.”
Smaakvol ondernemen
Savór voelt voor hen als het totaalplaatje waarin al hun ideeën samenkomen. Joost: “Een concept vanaf nul opbouwen, alles wat je bedenkt samen zien vallen, werken met een team dat er vol voor gaat en zien dat gasten er enthousiast op reageren, dat geeft iedere keer de grootste kick. Wij kozen voor Savór: (lees Savvoor), afgeleid van het Engelse savour (genieten) en het Spaanse sabor (smaak).”
Altijd iets lekkers
Tineke: "Op de kaart vind je voor ieder wat wils: van een Açai bowl en American pancakes tot zeebaars met risotto en tournedos. Daarnaast is er een uitgebreide tapaskaart en een dessertkaart vol zoetigheden. Tineke: “We willen dat iedereen bij ons iets vindt waar hij of zij blij van wordt.”
Passie voor horeca
Joost en Tineke ondernemen al achttien jaar en hebben sindsdien een hotel, meerdere restaurants, een cafetaria en een ijssalon weten uit te bouwen tot een succes. Bij Savór ligt de focus bewust op ontbijt en lunch. Joost: “De horeca is een prachtig vak, maar ook intensief. Door de avonden vrij te houden, houden we tijd over voor ons gezin.” Tineke vult aan: “Blije kinderen maken blije ouders.”
Smaakvol ondernemen
Savór voelt voor hen als het totaalplaatje waarin al hun ideeën samenkomen. Joost: “Een concept vanaf nul opbouwen, alles wat je bedenkt samen zien vallen, werken met een team dat er vol voor gaat en zien dat gasten er enthousiast op reageren, dat geeft iedere keer de grootste kick. Wij kozen voor Savór: (lees Savvoor), afgeleid van het Engelse savour (genieten) en het Spaanse sabor (smaak).”
Altijd iets lekkers
Tineke: "Op de kaart vind je voor ieder wat wils: van een Açai bowl en American pancakes tot zeebaars met risotto en tournedos. Daarnaast is er een uitgebreide tapaskaart en een dessertkaart vol zoetigheden. Tineke: “We willen dat iedereen bij ons iets vindt waar hij of zij blij van wordt.”
Anderen bekeken ook:

Brasserie Anthony

Syster Fashion
