s
Restaurant Grenzeloos
29-07-2020
De geur van vers vlees en vis op de grill is de best denkbare reclame. Wie Retranchement binnenrijdt, ruikt deze onmiskenbare lucht al van ver. In een voormalige schuur speelt de chef met vuur, zoveel is duidelijk. “Die geur, da’s iets wat veel gasten doet watertanden”, lacht chef-kok Rahman. Samen met gastvrouw Nikita, zijn vriendin, runt hij dit restaurant. 

Rahman:”Samen met ons team hebben we in de afgelopen jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. We hechten veel waarde aan een familiale sfeer en onze vaste gasten waarderen onze persoonlijke aandacht. Naast lekker eten en drinken maken we steeds tijd voor een praatje. Op onze menukaart staat onder andere eersteklas vers gerijpt vlees en Noordzeevis van de grill. Eén van onze toppers is de ‘Pommes de terre Zeelandaise’. Uiteraard is een vegetarisch of veganistisch gerecht ook mogelijk.

Wijnkaart
We onderscheiden ons eveneens door onze uitgebreide wijnkaart met 190 verschillende wijnen. Eigenaar Bart  is een echte wijnkenner. Om anderen deelgenoot te maken, serveren we veel verschillende wijnen per glas.”

Rahman en Nikita hebben het horeca-vak beiden in de praktijk geleerd. Rahman bij zijn tantes in Cadzand en bij restaurants in Sluis. Nikita werkte van jongs af aan in de bediening in restaurants in Westdorpe en Sluis. Hier in het pittoreske Retranchement hebben ze elkaar gevonden in hun liefde voor elkaar én voor Grenzeloos.

Samen hopen ze nog lang hun gasten te mogen verwennen. Eén ding is zeker: hier op de grens van Nederland en België eet je grenzeloos lekker!
 
Contact info
Restaurant Grenzeloos
Zwinstraat 3 RETRANCHEMENT
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant