s
Vlakbij het West-Zeeuws-Vlaamse Aardenburg, in het pittoreske Heille om precies te zijn, staat boerderij De 6 Linden. Jesse Verdonk en Eelke Mol, hebben er samen met hun familie een restaurant met B&B van gemaakt. Het is een paradijsje op aarde. Jesse en Eelke kweken er hun eigen groenten en houden er kippen.

De menukaart wordt gekleurd door de groenten van het seizoen, aangevuld met lokale vlees- en vissoorten. Het table d’hôte menu bestaat uit een reeks kleine gerechten waarin de beste en lekkerste ingrediënten van de maand verwerkt worden. De ingrediënten komen veelal van biologische telers uit de buurt en uit de eigen moestuin. Er wordt geëxperimenteerd met oude en nieuwe technieken op het gebied van koken, inmaken en fermenteren en daarbij zijn ze nog lang niet uitgeleerd. Ga vooral eens proeven!

Workshops
Naast eten en slapen kun je bij De 6 Linden ook workshops volgen. Bij de kookworkshop wordt ingegaan op de basisprincipes van bereidingen zoals bakken, sous vide garen en fermenteren. Het doel is om te leren ‘vissen’, zodat deelnemers de nieuw opgedane kennis kunnen toepassen op de eigen favoriete recepten. Dorst gekregen? Eelke en Jesse stoken hun eigen ‘calvados’ (een eau de vie van appels)! Lijkt het je leuk om daar meer over te weten te komen en zelf te leren stoken, ook dat is mogelijk.
Contact info
Restaurant De 6 Linden
Zuiderbruggeweg 29 B SLUIS
Volg ons