s
Dirkx Mineralen
09-01-2022
Sluis is een nieuwe winkel rijker. Een winkel in edelstenen en mineralen, in alle soorten en maten. Stenen met de prachtigste kleuren en namen als rozenkwarts, lapis lazuli, tijgeroog en amethist. Het brede assortiment varieert van kettingen, armbanden en theelichthouders tot edelstenen van klein tot groot. Voor alle edelstenen, behalve diamanten, ben je bij Dirkx, aan het juiste adres.

Carlo Dirkx is met zijn 21 jaar met recht een jonge, enthousiaste ondernemer. Samen met zijn vriendin Jessica is hij in het diepe gesprongen. Carlo: “Als kind verzamelde ik al stenen en vanuit deze passie ben ik in 2020 gestart met een winkel in Vlissingen. Kort daarna heb ik ook een zaak geopend in Middelburg. En sinds mei 2021 hebben we onze derde winkel geopend in het mooie Sluis.” Carlo zit boordevol ambitie en wil volgend jaar nog een winkel openen.

De werking van edelstenen
Leuk is dat Carlo, Jessica en hun medewerkers je allerlei informatie kunnen geven over de herkomst van de stenen, denk aan Madagaskar, Brazilië en Zuid-Afrika, en daar graag enthousiast over vertellen. Naast de schoonheid van de edelstenen zijn ook steeds meer mensen geïnteresseerd in de mogelijke werking van edelstenen. Carlo: “Naast een bezoek aan onze fysieke winkels kun je ook online shoppen via onze webshop: www.dirkxmineralen.com. We hebben onlangs zelfs een succesvol live-sale event gehouden op Instagram. Maar we genieten vooral van het persoonlijk contact met klanten in onze winkels, zodat we gericht kunnen adviseren.”
 
Contact info
Dirkx Mineralen
Meerminnestraat 9 SLUIS
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant