s
De Eetboetiek
20-12-2021
In 2013 eindigde aan de Beestenmarkt 2 te Sluis het tijdperk Oud Sluis. Het befaamde, veelgeprezen driesterrenrestaurant sloot voorgoed zijn deuren. Niet veel later gooide Michel Herman de deuren van het familiebedrijf weer open, maar met een heel ander en minstens zo vernieuwend concept. De Eetboetiek is een uniek concept voor ontbijt, lunch, high tea en lifestyle waar (h)eerlijk eten en drinken geserveerd wordt in een gezellige ambiance.  Samen met Sarine runt Michel deze hotspot in Sluis. De Eetboetiek is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen en een rustpunt kan vinden in deze hectische wereld.  

Vanaf ‘s morgensvroeg is het een komen en gaan van gasten. Je kunt de dag beginnen met een heerlijk ontbijt. Een croissant met koffie of liever een uitgebreide lunch? Het kan allebei. Volg je een dieet of heb je een allergie, meldt dit dan een dag van tevoren. Alle gerechten worden vers bereid, zodat er hier veel mogelijkheden voor zijn. Uiteraard met aandacht voor het beste wat het land en zee te bieden heeft. Zo vind je hier zeker een van de beste vissoepen van de streek. 

<b>Shop</b>
Naast heerlijk eten en drinken is er ook een shop. Hier kun je producten die je in de Eetboetiek ziet zelf aanschaffen. Zo kun je thuis eenzelfde gezellige en relaxte sfeer creëren en waan je je even terug te gast bij De Eetboetiek. De shop kenmerkt zich door originaliteit, kwaliteit en vernieuwing. Het assortiment bestaat uit serviezen, kussens, kleine meubelen, zepen, kleden en andere accessoires voor in en om het huis en wordt continu vernieuwd en uitgebreid. Daardoor is het elke keer weer een nieuwe ervaring om naar De Eetboetiek te komen. 
 
Contact info
De Eetboetiek
Beestenmarkt 2 SLUIS
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant