s
Aangenaam, mijn naam is Marleen Vermeulen en ik heet je van harte welkom op Ardoer Camping International.

Zeeuws-Vlaanderen is prachtig!

Ik woon er zelf met heel veel plezier en niets is leuker dan gasten te verwelkomen en de leukste tips te geven.

Zelf ben ik een fervent levensgenieter, dus als je op zoek bent naar een leuk restaurantje of de beste strandtent: vraag het me gerust. Zeeuws-Vlaanderen is culinair een zeer rijk gebied en biedt voor elk wat wils. Of je nu met de kinderen op het strand een hamburger wilt eten, een speciaal biertje wilt proeven of juist uitgebreid wilt genieten van een 5-gangen diner met bijpassend wijnarrangement: I know the place to be.

In West Zeeuws-Vlaanderen kun je fantastisch fietsen en wandelen. In sommige polders begeef je je over smalle, pittoreske dijkjes met aan weerszijden oeroude knotwilgen en kijk je uit over drinkputten en oude stadswallen. Voor een strandwandeling is iedereen wel te porren, zelfs met onstuimig weer. Wist je dat Zeeuws Vlaanderen één van de hotspots is voor het vinden van haaientanden? En mocht je een vroege vogel zijn: in de vroege ochtenduren worden er op het strand zelfs zeehonden gespot!

Verschillende dorpjes en steden in de buurt zijn absoluut een bezoek waard, zowel in de directe omgeving als net over de grens. Zo kun je in het dorpje Groede (3 km van mijn camping) oude ambachten bewonderen ofwel een bezoek brengen aan een bunkerdorp uit de Tweede Wereldoorlog. Sluis (9 km van mijn camping) ligt vlakbij de grens met België en is een voormalige voorhaven van Brugge. Heel gezellig om te winkelen en een terrasje te pikken. Ontdek waarom Jantje van Sluis hier de onbedoelde volksheld werd. Brugge zelf (een half uurtje rijden) wordt ook wel het “Venetië van het Noorden” genoemd en mag je absoluut niet missen als je West Zeeuws-Vlaanderen bezoekt. Kortom: vraag me gerust naar de beste tips.

Mijn camping - Camping International in Nieuwvliet - is centraal gelegen en biedt kampeerplaatsen met en zonder privé sanitair en luxe huuraccommodatie. De chalets zijn voorzien van CV, prima sanitair, een keuken met vaatwasser en een gezellige woonruimte met goed werkend internet. Goed nieuws voor de kinderen: speelboerderij Pierewiet hoort bij de camping. Verblijf je bij mij op de camping, dan spelen je kinderen gratis in de buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, skelterbaan en in de kinderboerderij.

Kijk op www.ardoer.com/international of neem contact op via mail: international@ardoer.com of telefonisch: +31 (0)117 371 233

Contact info
Ardoer Camping International
Sint Bavodijk 2 D NIEUWVLIET