Hoofdgerechten

Bloedworst met zoute bonen
Hoofdgerechten, Vleesgerechten
Nieuwjaarskost: bloedworst, zoute bonen, zoet zure ui, aardappel crème en rode wijn jus.

Friet met stoverij en appelmoes
Hoofdgerechten, Vleesgerechten
Route: friet met stoverij en appelmoes

Gegrilde groenten met koolrabicrème en bearnaisesaus
Hoofdgerechten, Vegetarisch
Recept van Restaurant Het Stadhuis

Gepofte aardappel
Hoofdgerechten, Visgerechten
Gepofte nieuwe aardappel, gevuld met geplette aardappel, zilte kruiden, hand gepelde garnalen,...

Tartaar van zeebaars met fris zure appel, kokkels en een kletskop van sesam.
Hoofdgerechten, Visgerechten
Recept van Bistro De Buurman

Varkenswangetjes in de Dutch Bargain IPA
Hoofdgerechten, Vleesgerechten
Recept van Bistro In Den Koning

Verse worst met zoute bonen
Hoofdgerechten, Vleesgerechten
Nieuwjaarskost: Verse worst met zoute bonen, aardappelcrème en rodewijnsaus

Warm gerookte Noordzee makreel
Hoofdgerechten, Visgerechten
Warm gerookte Noordzee makreel van de barbecue