s
De Lunchhoorn
18-09-2022
Hondenweer? In het pand aan Markt 17 kunnen je bloedjes hun lol op. Terwijl zij in de speelkooi aan het ravotten zijn, geniet jij van een betaalbaar kopje koffie mét een gebakje. De Lunchhoorn is binnenspeeltuin, lunchroom én ‘speelgoedmuseum’ in één. 

Ernest: “Mijn vrouw Helen heeft een passie voor oud speelgoed. De inrichting is dan ook het resultaat van twintig jaar rommelmarkten afstruinen. De collectie groeide, onze opbergruimte niet 😉. Dan komt het moment dat je je gaat afvragen wat je met de spulletjes kunt doen. Ik ben te veel ondernemer om de collectie simpelweg tentoon te stellen. Bovendien speelde ik al jaren met het idee om een lunchroom met speeltuin te combineren. Oostburg kende een dergelijk concept nog niet. Dus toen dit pand voorbij kwam, vielen alle puzzelstukjes in elkaar.” 

Lunchroom
In de lunchroom kun je rustig bijkomen én toch een oogje op je kinderen in de speeltuin houden. Voor de lekkere trek, zijn er poffertjes, luxe gebakjes of een Luikse wafel. De hartige trek stil je met een heerlijk belegde stokbroodje, een verse soep, tosti of 12-uurtje. Door de selfservice formule kunnen de prijzen laag blijven. Je betaalt hier slechts € 2 voor een kopje koffie. Waar vind je dat nog tegenwoordig? 

Arrenslee
Momenteel is de Lunchhoorn ingericht met onder andere spullen van de Fabeltjeskrant, speelgoedserviesjes van Disney, koffiemolens en oude blikken van Van Melle. “Helens verzameling is zó groot dat we de winkel elk seizoen met een ander thema kunnen inrichten. Onze prachtige arrenslee wordt tijdens de feestdagen dé blikvanger van Oostburg”, zegt Ernest lachend.
 
Contact info
De Lunchhoorn
Markt 17 OOSTBURG
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant