s
Liefs Lies
25-06-2022
En weer is er een nieuwe hotspot geopend in Breskens! Op een plek waar het van oudsher bruist van de bedrijvigheid: het havengebied van Breskens.

Joey en Eliza hebben hier een super-relaxte plek gerealiseerd. Eliza: “We zijn pas een maand open en hebben al veel enthousiaste reacties gekregen. We wilden graag een onderscheidend concept neerzetten en kregen de kans om op deze plek iets nieuws te creëren. Joey vult aan: “We zijn een aantal jaren geleden samen (S)old Antiques begonnen waar we industriële en vintage items verkopen met een verhaal. Daar is Eliza ook gestart met Liefs Lies waar ze woonaccessoires verkocht en de styling deed van de zaak. Hier in Breskens hebben we alle ruimte voor een nog ruimer assortiment originele cadeautjes. Een tof cadeautje voor jezelf óf voor een vriend of vriendin. En we pakken het altijd mooi in.”

Horeca en lifestyle
“Hier combineren we onze beide liefdes: lekker eten en styling/woningaccessoires. Je kan bij ons al vanaf acht uur genieten van een lekker ontbijt. ‘s Middags serveren we lunch en tot 18 uur kun je borrelen of smullen van een lekker taartje op ons terras. Qua inrichting en styling hebben we alles zelf uitgedacht. Van de op maat gemaakte bar en toonbank tot de zelf beklede stoelen. Corneel Soeting heeft ons geholpen om onze ideeën te realiseren. We zijn heel blij met het resultaat,” aldus Eliza.

Dus, wil je heerlijk genieten met een zeebriesje en uitzicht op de haven? Ga dan zeker een kijkje nemen en proeven van al het lekkers van Lies! 
 
Contact info
Liefs Lies
Havenwestzijde BRESKENS
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Brover Fashion
Brover Fashion
Sonja's Bloemenkade
Sonja's Bloemenkade
Rocks & Rolls
Rocks & Rolls